Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recrutări de personal de bord în trei orașe din Ardeal și Banat

Timișoara, Sibiu și Cluj-Napoca sunt localitățile din aceste zone ale României în care Wizz Air va efectua recrutări de personal în această toamnă pentru a-și completa efectivele.

Sesiunile de recrutări vor avea loc în septembrie și octombrie, celelalte orașe cuprinse în sfera de interes a companiei aeriene maghiare fiind București, Iași, Constanța, Craiova și Suceava, cu pozițiile vizate de însoțitor de zbor. Cei recrutați vor avea acces la programul „De la însoțitor de zbor la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot.

Operatorul aerian a anunțat că deschide 18 noi baze și lansează 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an. „Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm candidați talentați la următoarele evenimente de recrutare din România”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Compania operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321 și a înregistrat 40 de milioane de pasageri în anul financiar încheiat în martie 2020. Pe Aeroportul din Cluj mai efectuează curse de linie companiile Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Rianair, Lot, Hisky.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Datanet a cumpărat pachetul majoritar la Red Dot

Articolul următor

La Cluj apartamentele se cumpără cu banii jos

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share