Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica de mobilă din Șimleu participă din nou la expoziții

Cel mai mare producător de mobilier clasic din lemn masiv din România, Simex Șimleu Silvaniei, a confirmat participarea la primele expoziții de profil din această toamnă.

La târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii Bife-Sim, de la Romexpo București, compania din Sălaj a prezentat, în 24-26 septembrie, colecția Veneția Lux, standul fiind vizitat și de cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău. Cu o săptămână înainte, Simex a avut stand la târgul de mobilă de la Sibiu, derulat în cadrul Redal Expo.

Producătorul de mobilă a decis să își deschidă un showroom pe locația unde se desfășoară și procesul de fabricație, în satul Cehei. Unitatea este amplasată pe platforma industrială a orașului, acolo unde funcționează și principala capacitate de producție. Grupul de mobilă a vândut retailerului german Lidl terenul pe care se află una dintre fabricile sale din Șimleu Silvaniei (Microsimex, fostă Simob).

Producția va fi mutată în afara orașului, în localitățile Cehei și Nușfalău. Simex avea în 2019 vânzări de 11 milioane de euro, cu patru fabrici și 700 de angajați. Proprietarul grupului, Dumitru Blaga, a justificat vânzarea prin necesitatea reducerii costurilor și prin faptul că Microsimex se afla într-o zonă de locuințe. Cei 32 de tâmplari se vor muta, în 2022, în celelalte fabrici din Șimleu și Nușfalău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

33 de doamne fermier și-au îmbunătățit abilitățile profesionale în managementul afacerilor și agricultură în cadrul programului TalentA 2021  

Articolul următor

S-a redeschis Arta. Cinema cu cafenea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share