Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traseu de Off-Road amenajat dintr-o stână la Căianu Mic

Administrația comunei bistrițene a transformat un loc pustiu în cel mai atractiv spațiu destinat autovehiculelor de teren din zonă, alături de Transilvania Rally Team (TRT) și Best Ride.

 

Competiția a adunat sute de participanți din toată țara, timp de două zile. “M-am reîntâlnit cu prieteni vechi, într-un loc plin de adrenalină și suspans, care s-a transformat din stână în traseu de Off-Road”, a relatat deputatul Bogdan Ivan Gruia. Concursul a adunat la start pasionați de autovehicule de pe Valea Țibleșului.

Principalii promotori sunt primarul Paul Știr, Mihai Ban și Narcis Andron. Mii de oameni au asistat la eveniment. Competiția a fost organizată cu parcări pentru concurenți, spectatori și cu platforme. Înainte de festivitatea de premiere, practicanții de arte marțiale Taekwondo din localitate au oferit un număr demonstrativ.

Evenimentul s-a desfășurat respectându-se toate regulile, cu puncte de triaj epidemiologic organizate separat, pentru spectatori, concurenți și organizatori – staff. Participanții au primit brățări, în culori distincte, care atestau vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea.

Organizatori principali au fost TRT și Best Ride, în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport și Primăria Căianu Mic. Evenimentul a adunat la start 173 de concurenți, la categoriile Auto, Moto, ATV și Quad. 63 de echipaje s-au înscris la clasa auto (126 de concurenți). La ATV, Moto și Quad s-au înscris 47 de concurenți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul clujean al agriculturii și-a dat demisia

Articolul următor

Statul finanțează investițiile în procesarea produselor din sectorul pomicol

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share