Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii din Maramureș, orientați virtual prin hățișul fiscal

Întreprinzătorii maramureșeni vor fi informați atât fizic, cât și virtual

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a decis să organizeze o suită de webinarii care să îi lumineze pe antreprenorii locali asupra noutăților legislative apărute în mai multe domenii.

Acestea vor avea loc, în perioada 14-29 octombrie, în colaborare cu specialiști în domeniul protecției mediului / gestiunea deșeurilor, al muncii, respectiv al fiscalității. Ele ce vor fi adresate atât comunității de business, cât și publicului general interesat de tematica abordată în cadrul acestor sesiuni de informare.

Noutățile despre gestiunea deșeurilor și relațiile de muncă vor fi prezentate online, iar cele despre fiscalitate, în sistem hibrid, atât pe internet cât și cu participare directă.

“Evenimentele online se vor desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unor sesiuni de întrebări și răspunsuri, unde sunt recomandate și încurajate intervențiile participanților și discuțiile libere”, a precizat președintele CCIM, Florentin Tuș. CCIM a organizat și parteneriate și misiuni economice pentru comunitatea de business cu organizații similare.

Aceasta este o organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, cu personalitate juridică, fiind creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritătile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Life Is Hard va intra pe piața principală la bursă

Articolul următor

Statul se împrumută de la români ca să reducă deficitul bugetar și datoria publică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share