Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Morphoza a amenajat birourile Traust

Sediul companiei de construcții a fost conceput după cele patru anotimpuri și opera lui Brâncuși

Biroul de design Morphoza a raportat finalizarea proiectului de amenajare a sediului administrativ al societății Traust Construcții și Instalații (TCI).

Planul a pornit din dorința societății clujene de a contura un mediu de lucru primitor, cald și prietenos. Aflată deja în etapa de planificare a construcției unei clădiri proprii, compania a închiriat actualul spațiu, pe care și-a dorit să-l transforme și adapteze astfel încât să răspundă nevoilor echipei, dar și nevoilor noii realități de lucru.

Decorul cuprinde elemente inspirate din operele sculptorului Constantin Brâncuși (Coloana Infinitului reinterpretată cu leduri), holuri inspirate din ciclul celor patru anotimpuri, sală de conferințe cu perete viu și compoziție din lemn, inserții de plante verzi, perdea fonoabsorbantă.

Compania de construcții s-a lansat pe piață sub denumirea de Total Invest, fiind profilată pe lucrări de proiectare, structuri, amenajări interioare, instalații, iar ulterior a introdus serviciul de mentenanță de clădiri. Societatea a participat la 1.200 de șantiere, iar din 2019 activează sub brandul Traust.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nou memorandum de Înțelegere între EIT Manufacturing și Agenția de Dezvoltare Regională Centru

Articolul următor

Traseu velo pe ruta fostei căii ferate din Sâncraiu

Citește și:
Total
1
Share