Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Garden Center a finalizat proiectarea Parcului 14 Iulie

Parcul reamenajat va avea teren cu nocturnă, încărcare de trotinete electrice, bancă USB și toaletă smart

Terenul care face obiectivul investiției de reabilitare din municipiul Cluj-Napoca are o suprafață de 5.273 mp, fiind amplasat în cartierul Grigorescu.

Zona este situată la intersecția străzilor G. Enescu, A. Vlahuță, S. Toduță, G. Garibaldi cu Piața 14 Iulie. Consilierii locali au votat documentația tehnică și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții.

Varianta aprobată este scenariul 1 din studiul de fezabilitate, care presupune următoarele: reamenajarea spațiului verde – 2.782 mp; zone pietonale – 1.330 mp; reamenajarea terenului de sport – 292 mp, cu sistem de iluminat tip nocturnă; zonă de joacă pentru copii (ansamblu de joacă mare, două leagăne, șase figurine).

Aceasta mai cuprinde zonă de fitness (opt aparate), două mese de ping-pong; sistem de iluminat inteligent (camere video încorporate, sistem wireless); stație de încărcare biciclete și trotinete electrice; mobilier urban (bănci semicirculare – 10, simple – 12, USB – 2), 41 de arbori plantați, toaletă smart.

Proiectant este societatea clujeană Garden Center Group, iar valoarea investiției se ridică la 6,5 milioane de lei, cu taxa pe valoarea adăugată. Durata de realizare a investiției este de 10 luni, respectiv 2 luni proiectarea și 8 luni execuția.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Club de antreprenoriat, pus pe roate în Maramureș

Articolul următor

Compania bihoreană European Drinks participă la Târgul Anuga 2021 de la Koln

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share