Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania bihoreană European Drinks participă la Târgul Anuga 2021 de la Koln

Firma European Drinks, membră în Federația Patronilor Bihor, va fi prezentă la Târgul Anuga 2021, care va avea loc la Koln, Germania, în cadrul Complexului Expozitional Koelnmesse în perioada 9 – 13 octombrie 2021.

Produsele European Drinks vor putea fi găsite în hala 8, stand A 080. Târgul Anuga de la Koln este al cincilea ca mărime din lume, de acest pofil.

European Drinks a avut în anul 2020 o cifră de afaceri de 253, 63 de milioane de lei, un profit net de 2,42 milioane de lei și un număr mediu de 678 de angajați.

Compania este una dintre cele mai mari investiţii private din România, fiind fondată de fraţii Viorel şi Ioan Micula.

European Drinks reprezintă unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa apelor minerale şi băuturilor răcoritoare. Brandul de renume Izvorul Minunilor a devenit în scurt timp un lider al pieţei în domeniul apelor minerale, devastând companii cu tradiţie şi experienţă în acest domeniu.

Dezvoltandu-se în perfect acord cu cerințele pieţei, European Drinks acoperă astăzi principalele segmente ale pieţei băuturilor răcoritoare şi apelor minerale din

România şi din mai multe ţări europene, asezând produse premium şi value for money pe mesele a milioane de consumatori.

Toate liniile de îmbuteliere de care dispune compania sunt de ultima generaţie şi sunt furnizate de unele dintre cele mai importante companii de profil din lume: Krones (Germania), Sidel (Franta), York (Austria), Tetra Pak, Alfa Laval (Suedia), etc.

Compania respectă cele mai exigente standarde igienico-sanitare din industria alimentară şi se preocupă constant de protecţia mediului, prin reducerea consumului de energie.

Total
5
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Garden Center a finalizat proiectarea Parcului 14 Iulie

Articolul următor

Se modernizează Vivo Baia Mare. 13 noi magazine

Citește și:
Total
5
Share