Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se modernizează Vivo Baia Mare. 13 noi magazine

Immofinanz a făcut rebrandingul Gold Plaza în Vivo Baia Mare, iar acum îl modernizează I Foto: VBM

Lucrările de renovare declanșate în iunie de proprietarul centrului comercial Vivo Baia Mare (VBM), dezvoltatorul Immofinanz România, se vor încheia la sfârșitul lunii noiembrie.

Atunci se vor inaugura magazinele a 13 noi branduri, cele mai multe fiind apariții în premieră pe piața comercială din județul Maramureș, conform Baia Mare TV. Printre noile unități se numără Hervis Sports (articole sportive, prezent și în Value Centre); Sport Vision (articole sportive – în premieră în Maramureș); Various Brands (articole sportive, în special încălțăminte sport – în premieră).

Alte apariții sunt Colin’s (articole din denim, blue jeans – în premieră; DeFacto (îmbrăcăminte, încălțăminte – în premieră); Kik (articole vestimentare, bricolaj); Sabrini (bijuterii și ceasuri); Teilor (bijuterii de lux – în premieră).

De asemenea, vor apărea English Home (articole pentru casă, îmbrăcăminte, îngrijire personală/cosmetice – în premieră), Dr. Green (magazin naturist – în premieră); La Casa (brutărie, patiserie, cofetărie – prezentă în Magazinul Universal Maramureș); Lidl (supermarket), Nordpharm (farmacie).

Pe de altă parte, Flanco, DM, Animax, OPTIblu şi Sizeer își vor extinde suprafața ocupată în urma unor redimensionări ale magazinelor sau se vor muta în alte zone din VBM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania bihoreană European Drinks participă la Târgul Anuga 2021 de la Koln

Articolul următor

“Autostrada Târgu-Mureș poate fi gata anul acesta”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share