Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orădeanca Mirela Tanc, nominalizată la Top 50 Global Teacher Prize

Mirela Tanc, profesor de limba română la Școala Gimnazială Oltea Doamna din Oradea, a fost nominalizată în Top 50 Global Teacher Prize (premiul Nobel în educație). Topul reunește cei mai buni 50 profesori din lume, care au fost selectați din circa 8.000 de aplicanți.

Nominalizarea Mirelei Tanc nu este întâmplătoare, orădeanca fiind câștigătoare a altor numeroase premii în domeniul educației: First Runner Up Pattern Recognition-E2 Singapore 2018 și Winner the Global e-innovation Award 2017. De asemenea, este câștigător al selecției naționale de bune practici în învățământul gimnazial, Creatori de Educație” al M.E.N. 2019, prezentându-și exemplul de bune practici alături de Oana Moșoiu la prima Conferință CRED.

Mirela Tanc se folosește de jocuri, de domenii diverse și de modalități inedite, precum Minecraft și Fortnite, pentru a trezi interesul copiilor spre citit și învățat.

Este Microsoft Innovative Educator Expert, Skype Master Teacher, MIE Trainer și gazdă a MSFTEduChat.

Mirela Tanc este profesor fondator al proiectului ACCED, în colaborare cu QUARTZ MATRIX, prin care a susținut ateliere pentru sute de profesori din București, Brașov, Iași și Oradea. Orădeanca are contacte cu nume de prestigiu din educația globală: Andreas Schleicher, coordonatorul programului OECD pentru evaluarea internațională a elevilor (PISA) sau Fernando M. Reimers de la Universitatea Harvard.

Elevii Mirelei Tanc au participat cu lucrări originale la numeroase conferințe, forumuri educaționale, olimpiade și simpozionae din țară și străinătate, de unde s-au întors cu numeroase premii.

Pentru ideile sale inovatoare a fost invitată ca vorbitor la: TEDx Brașov, Building Education 2018 București, NextGen Conference Oradea 2019

Mirela Tanc este recunoscută ca educator de valoare prin includerea ei în comunități și asociații educaționale: Member of the Advisory Board for the Global Educational Conference Network, Member of Harvard Learning Community, Out of Eden Learn-Harvard-Educator, Pulitzer Center Global Educator, Global Advisory Board Member Foremost Foundation.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dezastru pe Autostrada Sebeș – Turda. “Luăm în calcul rezilierea”

Articolul următor

SC Euras a încheiat lucrările de reabilitarea a clădirii Primăriei Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share