Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Topul Firmelor din județul Timiș va oferi premii pentru mii de firme pentru activitatea depusă în 2020

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș merge înainte și organizează o nouă ediție, cu numărul 28, a Topul Firmelor din Județul Timiș. Cele mai bune firme din mediul de afaceri local sunt măsurate și clasificate pentru activitatea depusă în unul dintre cele mai dificle momente, anul 2020.

Laureații sunt stabiliți conform unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precendent.

Clasamentul pentru anul 2020 reunește 11.214 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 33.995 care au depus bilanţul contabil în termen legal. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.793 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe şi clase de mărime. Totodată, 160 firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Clasica gală ținută într-o seară de vineri este înlocuită în acest an având în vedere contextul pandemic, ceremonia de premiere a companiilor se va filma în perioada 25 – 29 octombrie 2021, când în intervalul orar 11.00-16.00 firmele laureate sunt așteptate la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 22) pentru înmânarea premiilor în cadru festiv, momentul fiind filmat pentru fiecare laureat în parte.

Ulterior, evenimentul integral va fi transmis în premieră în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe un post regional de televiziune, pe platformele on-line și paginile de facebook ale partenerilor media, pe paginile de Facebook ale CCIAT și CRAFT și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Topul integral cu firmele clasate poate fi consultat online la adresa: http://top.cciat.ro/top.php.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CFO Conference 2021. Viitorul, dar și prezentul înseamnă digitalizare. Rolul CFO, strategic

Articolul următor

Președintele NTT DATA Romania, profesor honoris causa la Babeș-Bolyai

Citește și:
Total
1
Share