Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turism pe două roți în Pădurea Craiului

Biciclez.ro îi invită pe iubitorii cicloturismului să petreacă un weekend fermecător pe bicicletă – în perioada 15 – 17 octombrie – în cea mai colorată perioadă a anului, în Pădurea Craiului. În această perioadă, pădurea căpătă culori aurii, fiind momentul ideal pentru un weekend petrecut în natură – departe de viața cotidiană.

Via Ferrata

Cele două zile de cicloturism cuprind o vizită la Peștera Meziad, Via Ferrata pe Cheile Cuților, vizită la moara de apă din Roșia, mâncare tradițională și două nopți de cazare într-o casă tradițională.

Localitatea Roșia este situată în nordul Ţării Beiuşului, la poalele Munţilor Pădurea Craiului, pe cursul inferior al râului Valea Roşie.

Pălincă, vișinată și mâncăruri tradiționale

În prima zi, participanții sunt invitați să se deconecteze de la viața cotidiană relaxându-se în casele tradiționale restaurate. După sosire, turiștii vor porni într-un traseu de trekking prin Cheile Cuților, iar doritorii pot practica traseul de Via Ferrata. Spre seară are loc reîntoarcerea la casa tradițională unde sunt invitați să servească un pahar de pălincă sau vișinată și de-ale gurii în fața unui apus fermecător, urmat de un foc de tabără.

Duminică, turiștii vor vizita Peștera cu cristale din mina Farcu și Peștera Meziad

Dacă sâmbătă tematica traseului de cicloturism este meșteșugăritul local, duminică, participanții vor descoperi universul carstic și lumea subterană în două peșteri spectaculoase – Peștera cu cristale din mina Farcu și Peștera Meziad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Erbicidarea din toamnă a culturilor de cereale păioase. Câștigați bătălia cu BATTLE® DELTA

Articolul următor

Ungaria alocă 92 de milioane de euro pentru grădinițele din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share