Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Birou de proximitate, testat de sătenii din Florești

Startup-ul irlandez și-a stabilit facilitățile de producție și tehnologie la Cluj

Inițiatorii proiectului Nooka Space din România, cu facilități de producție la Cluj, au decis să pună la dispoziția locuitorilor comunei Florești un birou de proximitate care va putea fi folosit gratuit, în premieră europeană.  

Conceptul a apărut în contextul creat de pandemie și propune un nou mod de lucru care îmbină avantajele lucrului de acasă cu facilitățile consacrate ale birourilor clasice.

În Parcul Poligon se poate accesa un birou compact, cu trei stații de lucru de tip Plug and Play și cu acces la internet de mare viteză. Biroul este dotat cu senzori inteligenți, ce permit utilizatorilor o administrare simplă, prin aplicația mobilă.

Din aplicație pot fi controlate rezervările, accesul, încălzirea, calittatea aerului, iluminarea. Spațiul dispune de purificator de aer, fiind dotat cu trei mese de lucru electrice reglabile, trei scaune ergonomice, kit-uri de videoconferință.

Locuitorii comunei pot accesa non-stop modelul de birou amplasat aici, în mod gratuit, printr-un sistem de rezervări. Startup-ul Nooka provine din Irlanda, însă toate facilitățile de producție și tehnologie ale companiei se află la Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Titlurile de stat intermediate de BT au ajuns pe bursă

Articolul următor

Apare Zona Metropolitană Silvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share