Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bolțarii Traverstone Block de la Star Stone scurtează execuția unui gard cu 90%

Potrivit unui sondaj comandat de Start Stone Nojorid (lângă Oradea), cel mai mare producător român de pavaje premium destinate sectorului rezidențial, aproape 60% dintre românii care locuiesc la casă au în plan lucrări de îmbunătățire și renovare a proprietății în următorii 2 ani. Procentul este cu atât mai important cu cât, de la începutul pandemiei, românii au investit mai mult timp în renovări și amenajări interioare și exterioare.

Dacă, pentru amenajările interioare, cei mai mulți români iau în calcul lucrări de igienizare a pereților (vopsire, zugrăvire), pentru lucrările de renovări exterioare, intențiile românilor variază de la lucrări la acoperiș, izolații, amenajări peisagistice, montări de pavaje și chiar construcții sau renovări de piscine.

Peste 40% dintre respondenții care au în plan să facă amenajări exterioare vor aloca până la 1.500 de euro pentru un astfel de proiect, un sfert dintre aceștia luând în calcul un buget de până la 3.000 de euro, 17% de până la 5.000 de euro, iar 15% ar aloca peste 5.000 de euro.

Cei care doresc să-și contruiască diferite garduri o pot face cu 90% mai repede utilizând bolțarii Traverstone Block.

Bolțarii Traverstone Block, confecționați la Star Stone sunt produse monobloc de tip modular, cu toate fețele vizibile finisate, autoportante, care se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nut-feeder.

Bolțarii sunt realizați din beton compozit și au o rezistență sporită la șocuri mecanice și la ciclurile de îngheț-dezgheț. Fac parte din categoria de produse Traverstone și beneficiază de toate accesoriile de gard: capace de stâlp, capiteluri și capace interval gard în aceeași culoare. Au o greutate redusă și pot fi foarte ușor de manipulat, iar costurile de transport se reduc astfel semnificativ. Sunt proiectați pentru armături de fier cu diametrul de 8-12 mm, montarea lor facându-se extrem de simplu și rapid.

Folosirea acestora reduce numărul de manopere necesare, un gard de 10 metri liniari putând fi ridicat în doar 2 zile în regim propriu (DIY – Do It Yourself) economisind astfel sume importante ce ar fi fost plătite unei echipe de montaj. Folosirea bolțarilor Traverstone Block la execuția confecționarea unui gard reduce timpul de execuție al acestuia cu peste 90%.

„Bolțarii Traverstone Block reprezintă rezultatul a doi ani de cercetări ai unei echipe multinaționale și a unei investiții în dezvoltare de 250.000 de euro. Vorbim de durabilitate, aspect mult mai plăcut, calitatea superioară a produselor, rapiditatea în construcție, ușurința în montaj etc”, spune Cristian Pop, director general Star Stone.

În prezent, capacitatea de producție a fabricii de lângă Oradea este de 1.000 de bucăți de bolțari pe zi.

Star Stone a avut în anul 2020 o cifră de afaceri de 21,45 milioane de lei, un profit net de 3,75 milioane de lei și un număr mediu de angajați de 94.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Jean Ionescu, Country Leader România și Republica Moldova, CORTEVA Agriscience: “Nu cred că mai există cultivator de porumb, floarea soarelui, rapiță sau soia care să nu cultive genetică Pioneer”

Articolul următor

FOTO: Elogiu gastronomiei și vinurilor mureșene. ”Săptămâna gastronomiei și vinului mureșean”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share