Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pe Centura Sud Timișoara au fost montate primele grinzi peste un pasaj

Constructorul care se ocupă de lucrările de la Centura de ocolire Sud Timișoara a montat în aceste zile primele grinzi pe un pasaj ridicat pe acest șantier. Acesta este situat în zona CET Timișoara, fiind construit peste mai multe conducte de termoficare. În total sunt cinci asemenea grinzi care au fost instalate.

”A început astăzi montarea primelor grinzi la un pasaj de pe viitoarea centură sud a Timișoarei. Elementele de suprastructură sunt poziționate la un pasaj peste conducte ale CET Timișoara, în zona Freidorf”; au anunțat cei de la Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara. De asemenea, o altă știre bună, în zona Ghiroda, pe o suprafață redusă a fost așternut deja al doilea strat de asfalt.

Stadiul lucrărilor la această investiție se apropie de jumătate din total. Beneficiar este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR, iar finanțarea este în cea mai mare parte din fonduri europene. Constructorul care se ocupă de realizarea lucrărilor este compania italiană Tirrena Scavi.

Total
23
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul și-a făcut fond de inovare

Articolul următor

Livada bistrițeană TeTa a introdus consumul gratuit la fața locului

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
23
Share