Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Interes major pentru Transylvania Open la Cluj. Sold out la fazele finale

Polivalenta clujeană va găzdui marile jucătoare de tenis ale lumii I Foto: BTarena

Tenismena spaniolă Garbine Muguruza a confirmat participarea la turneul WTA de la Cluj-Napoca, în care biletele pentru fazele finale ale competiției s-au vândut integral.    

Organizatorii au decis ca delimitarea prin cortină a celor două terenuri amenajate în Sala Polivalentă (central și 2) să fie ridicată din faza sferturilor de finală, apărând astfel un nou spațiu de vizionare. Inițial biletele pentru fazele finale au fost vândute integral, fiind posibilă ulterior o suplimentare de 400 de locuri pentru tribunele terenului 2.

Ultima prezență de marcă anunțată la BTarena este cea a lui Garbine Muguzura (nr. 5 mondial) care a primit un wild card și devine principala favorită a turneului din Cluj. Ea a câștigat, în octombrie, competiția WTA de la Chicago, fiind una dintre cele opt jucătoare cu șanse de calificare la Turneul Campioanelor.

La Cluj vor mai fi prezente Simona Halep, Emma Răducanu, Elise Mertens, Anett Kontaveit, Irina Begu, câștigurile cumulate de cele mai importante jucătoare anunțate ridicându-se la 76 de milioane de dolari. “Transylvania Open va fi un turneu puternic, de nivelul competițiilor WTA500 sau mai mari, cu multe jucătoare de top mondial”, a rezumat Patrick Ciorcilă, directorul turneului.

Turneul va avea loc în perioada 23-31 octombrie. Sala a fost împărțită în două zone pentru a separa cele terenurile pe care vor avea loc meciurile, premieră în producția de evenimente din țară. Pentru acest artificiu logistic se vor monta patru cortine negre de 64 m lungime, ridicate la 16 m înălțime. Se vor folosi 400 ml de schelă și 6.000 mp de pânză.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VGP enters the Budapest market

Articolul următor

Becleanul va avea centură de 18 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share