Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DB Schenker își construiește terminal în Tetarom III

Grupul logistic internațional își va întări anul viitor prezența în Transilvania I Foto: DB Schenker

Furnizorul global de servicii de transport și logistică DB Schenker a anunțat deschiderea unui nou terminal de cross-docking în TRC Park. Acesta va fi funcțional la începutul anului viitor.

Terminalul va fi poziționat în interiorul parcului industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, incinta TRC Park, dezvoltat de Transilvania Construcții Cluj. Cu o suprafață de 2.330 mp, este destinat operațiunilor de cross-docking, dar include și spații de birouri.

Acesta are ca scop optimizarea serviciilor oferite beneficiarilor, prin reducerea timpilor de tranzit și creșterea flexibilității în distribuția națională. Noul terminal vine în completarea celui existent, de 7.000 mp, destinat operațiunilor logistice și de depozitare oferite de DB Schenker, de la Bolintin Deal – București.

“Clujul rămâne un punct strategic pentru activitatea companiei, iar prin relocarea activităților noastre în acest nou terminal, dezvoltat la cele mai înalte standarde de calitate, vom răspunde și mai eficient nevoilor de logistică și transport ale partenerilor noștri existenți și viitori”, motivează Albin Budinsky, CEO al DB Schenker România.

Grupul are 74.200 de angajaţi în 130 de țări, iar în România, 4 sucursale, 60 de puncte de lucru și 1.000 de salariați. Sediul din Viena are rol de coordonare pentru Sud-Estul Europei.

Total
16
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

250.000 de euro pentru Mediq (Synaptiq), softul care revoluționează radioterapia

Articolul următor

S-a lansat NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
16
Share