Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Meta Estate Trust a cumpărat apartamente de 500.000 euro într-un proiect la Sibiu

Meta Estate Trust, companie de tip holding ce activează în sectorul rezidențial, a investit 500.000 de euro în prima fază a ansamblului rezidențial The Lake Home din Sibiu și intenționează să contribuie și la următoarele faze ale proiectului pe măsură ce acesta se dezvoltă.

The Lake Home, proiect imobiliar mixed-use, este construit de compania DMX Construction și va cuprinde 494 apartamente, un aparthotel cu 89 apartamente, trei restaurante cu deschidere la Lacul lui Binder, o cafenea și 29 case individuale de lux. Proiectul este dezvoltat pe o suprafață de 50.500 mp, din care 20.000 mp sunt dedicați spațiilor verzi.

“Proiectul The Lake Home este o dovadă că în frumosul oraș Sibiu se pot dezvolta locuințe la prețuri accesibile de cea mai înaltă calitate, cu o foarte bună localizare și prietenoase cu mediul”, a declarat Oriol Casellas, CEO Meta Estate Trust.

“Decizia holdingului Meta Estate Trust de a face o primă investiție în proiectul nostru, este una naturală ce confirmă dimensiunea și impactul proiectului The Lake Home în peisajul investițional”, a declarat Raul Țărnaru – CEO XUX Investment, dezvoltatorul proiectului.

Meta Estate Trust are, în prezent, investiții în 14 proiecte rezidențiale în valoare de peste 8 milioane de euro în orașe precum București, Constanța, Sibiu, Iași, Brașov și în stațiunile de pe litoral.

În luna aprilie 2022, Meta Estate Trust intenționează să se listeze la bursă pe piața AeRO.

Meta Estate Trust este administrată de cei cinci inițiatori ai proiectului printre care Eugen Voicu –Fondator Certinvest, Ionuț Nicolescu – președinte SVN România, familia Bonea – Proprietari Delta Studio cu sprijinul unui Advisory Board format din cinci acționari: Ilinca Von Derenthall, Marian Alecu, Andreea Păun, Marius Scuta și Viorel Nica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turcii de la Nurol au dat năvală pe autostrada Sălaj - Bihor

Articolul următor

Soluții în doi pași pentru înlăturarea unui eventual colaps energetic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share