Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările la Transalpina de Apuseni de pe teritoriul municipiului Aiud

Primăria Aiud a anunțat că pe teritoriul municipiului vor demara în curând primele lucrări din cadrul proiectului „Transalpina de Apuseni”. În primă fază se va lucra la sistemul de captare a apei pluviale începând de la strada Țiglăriei și continuând aproximativ 3 kilometri.

„Va exista un anumit disconfort temporar pentru cetățenii din zonă, dar rezultatul va fi pe măsură. Rugăm șoferii să sporească atenția pe perioada lucrărilor.

Vă reamintim că Transalpina de Apuseni este un proiect al Consiliului Județean Alba, cu o valoare de aproximativ 188 milioane lei, în care municipiul Aiud este partener. Pentru Aiud proiectul înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere supraterane pe străzile Avram Iancu, Moților, Abrudului și continuând către pădurea Sloboda.

Deși în proiect nu este prinsă infrastructura subterană, Primăria municipiului Aiud a optat pentru introducerea în subteran a tuturor utilităților: rețele de apă, gaz, energie electrică, telefonie, internet. Toate aceste lucrări sunt în prezent finalizate”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vinurile spumante de Sălaj, în atenția investitorilor străini

Articolul următor

Un singur ofertant pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share