Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un singur ofertant pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești

Un singur ofertant a depus ofertă pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice și Propuneri Financiare) pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2, Boița – Cornetu” – ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au precizat că au transmis invitații de participare tuturor celor 6 candidați precalificați la prima etapă a procedurii de licitație restrânsă “Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2:Boița – Cornetu” care a fost finalizată în data de 23.07.2021. “Operatorii economici interesați au avut la dispoziție un termen inițial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor”, se mai menționează în comunicatul companiei.

Contractul pentru construcția celor 31.33 km are o valoare estimată de 4.635.473.646,00 lei fără TVA și va fi finanțată din fonduri europene nerambursabile. Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare și 50 de luni execuție.

Această secțiune conține ca principale lucrări: 49 de poduri și viaducte, 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1590 m și ecoduct în zona localității Lazaret. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încep lucrările la Transalpina de Apuseni de pe teritoriul municipiului Aiud

Articolul următor

De luni, Timișoara rămâne fără gaz de la E.ON pentru termoficare. Primăria vrea să treacă termoficarea pe cărbune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share