Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru asocieri vor să construiască Sala Polivalentă la Brașov: „Avem nevoie de această investiție”

4 asocieri de firme au depus documentațiile necesare pentru câștigarea licitației de execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții „Complex multifuncțional – Sala Polivalentă, municipiul Brașov, județul Brașov”. Investiția este derulată de Compania Națională de Investiții, valoarea estimată a lucrărilor este de 332.135.669 de lei cu TVA, din care cea mai mare parte a fondurilor sunt asigurate din bugetul de stat, aproximativ 96,5%, și din bugetul local, 3,5%.

,,Finalizarea acestei etape din procesul de achiziție este un moment important pentru realizarea uneia dintre investițiile majore ale Brașovului. Urmează etapa de evaluare a documentațiilor și sperăm ca în prima parte a anului 2022 să se semneze contractul de lucrări Faptul că cei de la CNI au stabilit ca și criteriu de atribuire cel mai bun raport calitate-preț reprezintă încă o garanție că viitoarea sală polivalentă va fi un proiect de referință pentru orașul nostru. Avem nevoie de o astfel de sală, care va pune Brașovul pe harta celor mai importante destinații din România pentru organizarea de competiții sportive de nivel european și internațional, dar și pentru organizarea unor evenimente de mare anvergură“, a declarat primarul Allen Coliban.

Astfel, cei patru ofertanți sunt:
1. Aktor Societate Tehnica Anonima (AKTOR S.A.), împreună cu Talleres Dizmar – terț, având ca și subcontractanții: Low Voltage; Eplus Oltenia; Kronlift; C.C.S. Engineering; EGAS.

2. Asocierea dintre Construcții Erbașu (Leader) și Bertoni Construct, Transferoviar Grup SA, având ca și subcontractanți: Ascensorul Tehnic Service SRL; Sectron Guard, North Star Industrial SERV.

3. Asocierea dintre MIS Grup (Leader) și Electrogrup, Energosteel ART SRL, împreună cu Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi – terț, având ca și subcontractanți: Terratest Geotehnic SA, Loyal Center SRL, Eco Garden Construct SRL; Roland Survey; Saiatest; Generalsting; Dianova Instal; Abcony Serv; Elron Energy CO, KONE Ascensorul SA.

4. Asocierea dintre Terra Gaz Construct (Leader) și PAB Romania, Drum Concept, SC Danube Total Grup SRL, având ca și subcontractanți: Avitech CO, Amteh International SRL, Climatec SRL, KONE Ascensorul SA.

Conform procedurii de achiziție criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, în cadrul căruia componenta tehnică reprezintă 30%, iar cea financiară, 70%.

Conform proiectului tehnic, sala polivalentă va avea o capacitate de 10.059 de locuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Moții și-au făcut asociație de dezvoltare

Articolul următor

Vinurile spumante de Sălaj, în atenția investitorilor străini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share