Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băimărenii de la Valyciprihos fac lumină pe Stadionul Viorel Mateianu

Furnizorul din Baia Mare a asigurat instalația pentru meciul Corvinul – FCSB I Foto: Joma

Compania Valyciprihos Prod a semnat cu Clubul Sportiv Minaur contractul de furnizare, montare și asistență tehnică a unei instalații mobile de nocturnă pe stadionul din Baia Mare.  

Contractul cu furnizorul băimărean, singurul din România care închiriază astfel de instalații de nocturnă, se ridică la 300.000 de lei, sistemul de iluminare fiind activat pentru meciul din optimile Cupei României cu CS Universitatea Craiova, programat în 27 octombrie, conform 2M News.

“Este același preț cu care am furnizat instalația de nocturnă la Hunedoara, pentru meciul cu FCSB. Pentru Baia Mare, care este orașul nostru, am oferit o dispensă financiară – asigurăm în această sumă și combustibilul necesar generatoarelor. La Hunedoara, contractorul a asigurat combustibilul”, a precizat proprietarul companiei, Claudiu Breban.

Lucrările vor fi gata în 25 octombrie. Vor fi montați patru stâlpi de 20 m, ancorați, cu câte 24 de proiectoare, plus șase proiectoare deasupra tribunei II, dezafectată. În total vor fi 102 proiectoare. Iluminarea va fi de 1.000 lucși. Ultima dată când s-a jucat un meci oficial în nocturnă aici a fost în 2015, cu Steaua București, FCM Baia Mare intrând ulterior în faliment.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cafeneaua Insomnia s-a transformat în restaurant

Articolul următor

Informaticienii clujeni vor forma viitorii specialiști din Uganda

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share