Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cafeneaua Insomnia s-a transformat în restaurant

Cafeneaua culturală a Clujului s-a transformat în restaurant de tip bistro I Foto: Insomnia

Proprietara celei mai longevive cafenele culturale din Cluj-Napoca, Tunde Markos, a modificat profilul acesteia în restaurant de tip bistro.

Insomnia a împlinit un sfert de secol de activitate pe piața localurilor, iar odată cu venirea toamnei și începerea anului universitar a trecut a trecut la o organizare de tip bistro, cu meniuri personalizate pentru artiști. „A fost să fie să angajez un bucătar din Nordul Indiei și am zis că de ce să nu profit. Am adăugat mâncarea indiană în meniu. Insomnia a fost mereu un loc de întâlnire al diferitelor culturi.

Aceste schimbări nu anulează esența localului. Va rămâne locul preferat de întâlnire a artiștilor, însă acum este cu un “twist”. Ne propunem să organizăm și evenimente, cât mai diversificate”, a detaliat Tunde Markos, antreprenor, artist plastic și vizual. Noutatea o reprezintă meniurile personalizate pentru actori, scriitori, muzicieni și artiști plastici.

Picturile de pe pereți au fost realizate de Cătălina Milea, Oana Cervinski, Cristina Kiki, Vlad Paraschiv, Krisztina Balogh, casa scării, de Bianca Pouetch, Mihai Nuțu, pe terasă au pictat Raw Cocu, Kero Zen, iar partea din lemn au fost realizate de sculptorul David Daniel Bandi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Speedwell lansează vânzările pentru primele 123 de apartamente din PALTIM, cel mai nou proiect mixed-use dezvoltat în Timișoara

Articolul următor

Băimărenii de la Valyciprihos fac lumină pe Stadionul Viorel Mateianu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share