Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județul Cluj va avea sistem digitalizat de videoconferințe și vot electronic

Instituția județeană va fi dotată cu un sistem modern de videoconferințe și vot electronic

Consiliul Județean (CJ) Cluj va achiziționa un nou sistem de videoconferință și vot electronic, necesar bunei desfășurări a ședințelor în contextul pandemic. Anunțul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.

„Rigorile impuse în vederea limitării pandemiei ne-au determinat, în urmă cu un an, să migrăm în spațiul virtual, ședințele fiind organizate exclusiv online. Pe fondul acestui proces de digitalizare și în contextul în care sistemul tehnic din sala de ședințe nu a mai fost modernizat de 10 ani, am decis să achiziționăm unul nou, extrem de performant, capabil să se ridice la așteptările tehnologice actuale” – Alin Tișe, președinte CJ

CJ vrea să cumpere un sistem de conferință modern, cu modul de sonorizare performant, care va înregistra audio-video la o calitate ridicată, capabil să transmită live streaming în rețea. Sistemul va beneficia de un modul care va automatiza procesul de vot electronic la distanță.

Deși noul sistem digital este gândit pentru a eficientiza modul de desfășurare și transmisie a ședințelor CJ, va putea fi folosit și pentru ședințe de lucru, cursuri de perfecționare, conferințe de presă, dezbateri publice. Valoarea estimată este de 1,2 milioane de lei, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șoseaua dintre Sălaj și Maramureș, modernizată înainte de termen

Articolul următor

Raport de activitate pentru primul an de mandat al primarului Oradiei Florin Birta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share