Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parking nou, de 154 de locuri, gata de inaugurare în Zalău

Parcarea va fi dotată cu supraveghere video și sistem de ticketing

Noua parcare semiîngropată, din zona Spitalului Județean de Urgență (SJU), o investiție de 1,7 milioane de euro, cea mai mare din bugetul județului, va fi gata luna viitoare.

Echipele constructorului au finalizat structura parcării, finisajul cu poliuretan la nivelul superior, casele de scări pentru acces în parcare, au turnat placa de la nivelul inferior pe 90% din suprafața prevăzută. Sunt programate lucrări de amenajări exterioare (alei pietonale pavate, drumuri asfaltate, sistem de irigație, gazon).

Vor mai fi executate marcaje rutiere, sistem de ticketing, protecții și opritoare aferente locurilor de parcare și stâlpilor. Promisiunea antreprenorului este că parcarea pe două niveluri va fi dată în folosință la sfârșitul lui noiembrie. Investiția este mai mult decât necesară pentru că odată finalizată va decongestiona traficul și va rezolva problema locurilor de parcare din această zonă aglomerată.

Viitoarea parcare semiîngropată se întinde pe 3.702 mp și este realizată printr-o investiție de 8,8 milioane de lei, derulată din fonduri de la bugetul județean. Din cele 154 de locuri de parcare, 84 vor fi la nivelul subteran, iar 70, la cel superior. Construcția va fi dotată cu sistem de supraveghere video și cu sistem de ticketing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clubul Rotary revigorează turismul de evenimente în Maramureș

Articolul următor

PRIAevents organizează PRIA Environment 2021: dezbatere despre mediu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share