Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Divizia Kuiba de la Morphoza are showroom senzorial în Zorilor

Fondatorii grupului Morphoza au decis să separe divizia rezidențială de cea de birouri | Foto: Kuiba

Grupul clujean a anunțat darea în funcțiune, în cartierul Zorilor, a unității din cadrul noii sale divizii sale rezidențiale.  

Anul trecut, grupul de amenajări interioare fondat de Diana Calfa și Zoltan Nagy a decis să își separe activitatea în două divizii: birouri – Morphoza și rezidențial – Kuiba. Noul showroom, Kuiba Experience Center, axat pe experiențe senzoriale, se află în zona complexului Hexagon și comercializează branduri ca Miele sau Villeroy & Boch.

O direcție recentă în cadrul Kuiba o reprezintă Turn-Key, un concept dedicat amenajării complete a locuinței. La rândul său, Morphoza și-a mutat sediul central din cartierul Bună Ziua în clădirea Hexagon Offices, de pe Calea Turzii. Morphoza a început să intre cu echipele sale de vânzări nu numai în Cluj-Napoca și București, dar și în Timișoara sau Iași.

Printre lucrările sale figurează sedii ale unor companii precum NTT DATA, Bosch, Traust, Farmec, Medicover. Aceasta a implementat proiecte atât în România, cât și în Malta, Irlanda, Ungaria, Germania și Serbia, figurând ca membru fondator al clusterului Studio Alliance care grupează companii de design interior din 24 de țări.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telekom își va primeni infrastructura terestră în zona rurală a Clujului

Articolul următor

Cum sprijină SAP dezvoltarea economiei digitale post-pandemie

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share