Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Telekom își va primeni infrastructura terestră în zona rurală a Clujului

Conducerea Telekom și-a prezentat strategia de infrastructură și servicii în mediul rural

Conducerea Telekom Cluj a promis că va îmbunătăți acoperirea cu serviciile sale de comunicații în zona rurală din Cluj și că va lucra la remedierea stâlpilor care nu oferă destulă siguranță.

Ca urmare a sesizărilor formulate de primari din județ și de către locuitori, în ceea ce privește deficiențele infrastructurii terestre, prefectul Istvan Tasnadi a solicitat o ședință de lucru cu reprezentanții societății Telekom România.

Tasnadi a avut o întrevedere cu Marius Cirebea, director de vânzări locale și operațiuni Telekom – zona Nord, iar discuțiile au vizat identificarea de soluții față de problema stâlpilor care prezintă suspiciuni de siguranță publică și pentru a pregăti un calendar de lucru referitor la asigurarea acestora.

Un alt aspect discutat este legat de capacitatea de acoperire a serviciilor oferite de către furnizor și de îmbunătățirea acestora în satele Inucu, Bicălatu și Chidea. “Directorul de la Telekom și-a manifestat disponibilitatea pentru a face demersuri în vederea rezolvării tuturor problemelor semnalate, oferind promisiuni favorabile față de toate aspectele discutate”, a spus prefectul.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Universitatea din Ardeal care a răpus Covid

Articolul următor

Divizia Kuiba de la Morphoza are showroom senzorial în Zorilor

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
4
Share