Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reparații rapide contacte auto!

hand’s man plug in a key, starting the engine of a car

Deblocarea unui autoturism, reparația sau înlocuirea unui butuc stricat sau extragerea unei chei rupte dintr-un contact auto, nu mai sunt lucruri greu de realizat, în zilele noastre.

Există firme specializate, în prezent, care dețin ateliere mobile ce se pot deplasa oriunde pentru a realiza reparațiile necesare de acest tip. Deși pare greu de crezut, există firme care intervin în regim de urgență, în weekend sau după orele de program, chiar și în alte localități apropiate de sediul principal al companiei.

Motivul principal este să ofere sprijinul necesar clienților atunci când au nevoie și să rezolve repede defecțiunile apărute.

Intervenții rapide în 30 de minute!

Cheiautobrasov.ro este o companie experimentată din orașul Brașov, care oferă servicii profesionale de deblocări auto, copiere chei auto, reparații contacte auto și alte tipuri de servicii de deblocare și lăcătușerie.  Deține două ateliere auto mobile care pot interveni, atât pentru a realiza deblocări auto cât și pentru a debloca uși pentru locuințe sau seifuri.

Prompt, simplu, eficient și fără costuri prea mari!

Un astfel de contact vă poate fi de folos dacă ați încuiat din greșeală cheile în interiorul mașinii, dacă ați pierdut cheile mașinii și nu aveți cheie de rezervă, dacă au fost furate cheile mașinii dumneavoastră, dacă s- a defectat un butuc al unei uși sau dacă s-a rupt cheia în contactul auto.

Prețurile sunt excelente, în cazul acesta. Spre exemplu, copierea unei chei simple, fără cip, costă doar 100 de lei, copierea unei chei cu cip costă 300 de lei, a unei chei cu telecomandă 550 de lei, serviciile pentru o deblocare auto pornesc de la suma de 150 de lei, deblocarea unui contact auto poate costa 300 de lei, configurarea cheii după butuc costă 100 de lei, configurarea butucului după cheie costă 100 de lei, montarea unei închideri centralizate costă 100 de lei, etc.

Pe site-ul de prezentare veți găsi postate toate prețurile și informațiile necesare de care aveți nevoie, pentru a vă debloca repede mașina!

Alte tipuri de servicii de deblocare

Nu doar mașinile se blochează. Se pot bloca și seifurile companiilor sau seifurile personale sau se pot bloca ușile de la intrarea în locuință. Indiferent de situație, este nevoie de intervenții rapide și de tehnicieni pricepuți care să repare defecțiunile fără a provoca daune suplimentare și cheltuieli în plus.

Cheiautobrasov.ro este firma care vă pune la dispoziție tehnicieni cu o astfel de calificare. Sunt capabili să deblocheze orice tip de ușă (metalică, de lemn sau de tip termopan), orice tip autoturism, indiferent de marcă sau de anul de fabricație și orice tip de seif (complicat sau simplu).

Serviciile sunt disponibile pentru persoanele care locuiesc în orașul Brașov sau în localitățile apropiate. Taxele suplimentare pentru intervențiile în timpul weekend-ului sau după orele de program, sunt de doar 50 de lei. Pentru deplasările în afara localității, se percepe o taxă suplimentară în funcție de distanța la care se află mașina.

Firma are încheiate parteneriate cu alte companii din orașele Cluj, Oradea și Iași. Serviciile furnizate sunt de foarte bună calitate și rapide.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum alegi o soluție de stocare date potrivită pentru business-ul tău?

Articolul următor

Proiectul Furniture Go International, prezentat firmelor de mobilier din 6 țări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share