Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Strategul Clujului, ales în fruntea NISPA-CEE

Specialistul clujean în strategii de dezvoltare va ocupa o funcție importantă la nivel european | Foto: FSPAC

Profesorul universitar clujean Călin Hințea, de la Universitatea Babeș-Bolyai, a fost ales în funcția de președinte al Rețelei Institutelor și Școlilor de Administrație Publică din Europa Centrală și de Est (NISPA-CEE).

“Colaborarea facultății noastre cu NISPA-CEE este una de lungă durată și oferă cadrelor didactice oportunități de dezvoltare și networking instituțional cu organizații internaționale.

Aceasta duce la o experiență mai bogată pentru studenții din departamentul de administrație și management Public al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) și la rezultate îmbunătățite pentru toți membrii ei”, a anunțat conducerea instituției.

“Ne distingem ca facultate prin faptul că ne propunem să transformăm cunoștințele în acțiune și că ne propunem să promovăm în mod activ implicarea în problemele comunității. Membrii corpului profesoral oferă consultanță autorităților locale, regionale și naționale pe probleme de politici publice importante.

Ei sunt contactați frecvent pentru expertiza lor de către mass-media locală și națională; se implică împreună cu studenții pentru a ajuta comunitățile să identifice provocări legate de dezvoltare și să implementeze strategii pentru a le depăși”, a precizat decanul FSPAC.

Acesta a participat la elaborarea de strategii de dezvoltare pentru mai multe unități administrative din Transilvania, precum municipiul Cluj-Napoca sau județul Sălaj. El este titular al cursurilor de management public și planificare strategică în sectorul public și decan al FSPAC, dar și profesor asociat la Michigan State University.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Sibiu a investit într-un tomograf pentru arbori: „Vrem să aflăm mai multe despre starea de sănătate a arborilor”

Articolul următor

Numărul vizitatorilor Grădinii Botanice din Jibou s-a dublat în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share