Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru oferte pentru fezabilitatea viitoarelor noduri de pe A3

Autostrada Brașov – Borș va avea cinci noi noduri rutiere | Foto: API

Mai multe firme sau asocieri s-au arătat interesate de executarea contractului de elaborare a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate necesare pentru noile conexiuni propuse la Autostrada Transilvania (A3).

La sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de elaborare a studiilor de prefezabilitate de fezabilitate privind realizarea de noi noduri rutiere pe autostrăzile României.

Sunt vizate autostrăzile A0, A1, A2, A3 și A7 Până la termenul limită de deschidere au depus oferte asocierile East Water Drillings (lider), 3TI Progetti, Ingegneria Integrata; Irimat Cons (lider), Studio Corona Civil Engineering, Infranova Soluții Tehnice în Construcții; Total Road (lider), Beta-Cops, Rutier Conex XXI; dar și compania Explan.

Contractul e estimat la 5,6 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata sa este de 17 luni de la data de începere. În perioada următoare, comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Nodurile vizate pe A3 sunt Ciurila (km 33+000 pe secțiunea 2B Câmpia Turzii – Gilău); Românași (km 26) sectorul Poarta Sălajului – Nușfalău; Luduș (zona km 18+000 a secțiunii 2A Ogra – Câmpia Turzii); Săndulești (zona km 17+000 a secțiunii 2B Câmpia Turzii – Gilău); Crasna (zona km 52+000 a secțiunii 3B Mihăilești – Suplacu de Barcău), dar și conexiunea cu A7, în zona Dumbrava.

Pe lista viitoarelor noduri rutiere mai figurează Pantelimon (A0 – km 48) – sectorul A0 Nord; Ungureni (Al – km 53) – sectorul București – Pitești; Ovidiu (A2 – km 146) sectorul Fetești – Cernavodă; Dunărea (A2 – km 157) sectorul Fetești – Cernavodă; Peștera (A2 – km 181) sectorul Cernavodă – Constanța.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABC Aviation face documentația pentru viitorul heliport al Zalăului

Articolul următor

Trei atracții naturale din Căbești – Pădurea Craiului - au devenit arii naturale protejate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share