Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc din Aleșd va fi mutat într-o clădire modernizată

 

Finanțare de 30 de milioane de lei, de Ministerul Dezvoltării, pentru reabilitarea și dotarea unei clădiri care va găzdui ambulatoriul Spitalului Orășenesc din Aleșd.

Investițiile în rețeaua spitalicească sunt cruciale și urgente. Avem mult de recuperat în acest domeniu, astfel facem demersuri pentru a putea demara cât mai multe investiții la nivel național și în județul Bihor”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

Acest a precizat noua clădire va avea laborator de analize și zona de radiologie prevăzută cu computer tomograf, aparat de radiologie și mamograf, compartiment recuperare și balneologie, cabinete de medicină internă, pediatrie, ginecologie, chirurgie, neurologie, psihologie, oftalmologie, psihiatrie, diabet, endocrinologie, cardiologie și ORL.

Prin proiect, pe lângă relocarea echipamentelor medicale din actualul Ambulatoriu, Ministerul va dota spitalul cu echipamente precum ecografe pentru medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie și cardiologie, mamograf digital, aparat de radiologie digital, computer tomograf, defibrilator, electrocardiograf, paturi de consultație, și microscop. Termenul pentru finalizarea investiției este de circa trei ani.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fundația Comunitară Oradea a lansat programul Youth CommUNITY

Articolul următor

Renașterea Cetății Bathory, scoasă "de la sertar"

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share