Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fundația Comunitară Oradea a lansat programul Youth CommUNITY

Tinerii din Bihor au oportunitatea de a-și descoperi potențialul și de a fi susținuți în dezvoltarea lor personală și profesională prin programul Youth Community. Fundația Comunitară Oradea consideră că tinerii sunt o prioritate pentru comunitate și implicarea acestora aduce plus valoare la nivel local. În acest sens, a lansat Youth CommUNITY, un program gratuit pentru elevii și studenții din județul Bihor dornici de a socializa, de a se dezvolta și de a se implica în comunitate. Tinerii se pot înscrie completând formularul online accesând: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/categorie/granturi-si-burse/youth-community/.

În cadrul primei ediții a programului, 60 de tineri au participat la ateliere de dezvoltare personală, activități de formare profesională, voluntariat și sesiuni de mentorat, din care au luat naștere opt inițiative comunitare. Una dintre inițiative este „Deplastificat”, proiectul Andrei Cloștorfeanu, implementat cu susținerea financiară a Fundației Comunitare Oradea prin programul Bursa Talentelor. Lansat inițial la nivelul orașului Oradea, proiectul a luat amploare și a ajuns și în alte regiuni ale țării, în orașe precum Brașov și București, urmând să fie implementat în perioada următoare în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Iași.

În perioada iulie-septembrie 2021, în cadrul programului Youth Community, s-a derulat școala de vară „Înapoi în offline”. Tinerii au participat la ateliere diverse: educație financiară, dicție și public speaking, descifrarea emoțiilor sau managementul proiectelor. Programul de vară s-a finalizat cu o super-tabără, colțișorul de rai de la Alunu fiind locația perfectă pentru distracție fără social-media.

Noua ediție Youth Community va începe prin derularea programului Competențele Viitorului, care se va desfășura imediat ce condițiile epidemiologice o vor permite. Tinerii înscriși vor participa la cursuri și activități de formare profesională, întâlniri cu Timmy Ghiurau (Inovation Leader Volvo Cars) și Cornel Amariei (CEO Lumen), sesiuni de mentorat susținute de manageri de top din companii orădene, sesiuni de dezvoltare și să implementare proiecte pentru comunitate.

Mai multe despre acest program se găsesc la: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/categorie/evenimente/competentele-viitorului/

Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei atracții naturale din Căbești – Pădurea Craiului - au devenit arii naturale protejate

Articolul următor

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc din Aleșd va fi mutat într-o clădire modernizată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share