Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dedeman va avea trei magazine la Cluj-Napoca

Lanțul de bricolaj Dedeman își va tripla numărul unităților sale din municipiul Cluj-Napoca, potrivit strategiei grupului băcăuan.

Planurile Dedeman de dezvoltare cu privire la municipiu rămân în picioare, în ciuda propunerii făcute de Banca Mondială (BM) de schimba amplasamentul unității înființate de rețeaua de bricolaj, conform Cluj 24. ”Stă exclusiv în puterea administrației locale să ia astfel de decizii. Avem la dispoziție timp suficient pentru a construi în Cluj-Napoca trei magazine, așa cum ne-am propus”, conform conducerii Dedeman.

Specialiștii BM au analizat fiecare zonă a municipiului și au făcut propuneri pentru o dezvoltare optimă, ce trebuie să fie implementate până în 2030, pentru perimetrul gării sugerând eliminarea magazinului Dedeman. Aici este prevăzută construirea unui terminal intermodal de pasageri, cu autogară metropolitană, iar magazinul ar bloca restructurarea zonei în acord cu viitorul traseu al trenului metropolitan.

Reţeaua de magazine Dedeman, cea mai mare de acest fel din România, a fost creată de frații Dragoş şi Adrian Pavăl. În Cluj există unități Dedeman la Cluj-Napoca și Turda. Frații Pavăl controlează și producătorul de cărămizi Cemacon Cluj, al cărui sediu administrativ a fost mutat din Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Renașterea Cetății Bathory, scoasă "de la sertar"

Articolul următor

Clujul are proiecte de 90 de milioane de euro pe programul „Anghel Saligny"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share