Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul are proiecte de 90 de milioane de euro pe programul „Anghel Saligny”

Administrația clujeană mizează pe fonduri europene substanțiale pentru primenirea drumurilor

17 investiții în infrastructura rutieră sunt incluse pe lista proiectelor – aprobată de consilierii județeni – ce urmează să primească finanțare prin programul național de investiții. Finanțarea nerambursabilă vizată este 90 de milioane euro.

„Imediat după aprobarea în guvern a acestui program național am demarat o analiză a celor mai importante obiective de infrastructură, pretabile pentru această finanțare nerambursabilă” – Alin Tișe, președinte Consiliul Județean Cluj

Dintre cele 17 obiective de infrastructură sunt 13 drumuri județene și patru poduri. Valoarea lucrărilor propuse a se realiza este de 461 de milioane de lei, în sumă fiind incluse și cheltuielile aferente proiectării. 96% din valoare este alocată modernizării celor 13 drumuri județene, pe 134 km.

Valoarea finanțării nerambursabile solicitate prin programul național de investiții „Anghel Saligny” este de 447 de milioane de lei. Cofinanțarea județeană se ridică la 13 milioane de lei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dedeman va avea trei magazine la Cluj-Napoca

Articolul următor

12 universități din România au fost incluse într-un top american de specialitate

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share