Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Națională de Investiții va ridica la Lugoj o nouă bază sportivă în valoare de șapte milioane de lei

Municipiul Lugoj va avea o nouă bază sportivă, cu mai multe terenuri de sport și tribune pentru 500 de spectatori. Compania Națională de Investiții caută firmă care să ridice noua bază sportivă, de tip 1. Suma pusă la dispoziție depășește șapte milioane de lei.

Este vorba despre o bază sportivă de dimensiuni mai mari, similară cu cea care se realizează și la Timișoara pe strada Costică Rădulescu nr. 6. De asemenea, baze sportive de tip 1 mai sunt în lucru la Buziaș – 6,7 milioane de lei, respectiv la Sânnicolau Mare – 7,047 milioane.

Acum, pe SEAP a fost lansat în licitație și proiectul pentru Lugoj, este un proiect pentru proiectare și execuție, iar suma alocată este puțin peste șapte milioane de lei.

Conform proiectului Terenul pe care se va realiza baza sportivă trebuie să fie de formă dreptunghiulară cu o suprafață minimă de 13.202mp, cu lățimea minimă de 80,50m și lungimea minimă de 164,00 metri.

Locația va include teren pentru fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei si tenis, cladire pentru vestiare, cabina de poarta, Parcare, Alei pietonale, Spații verzi. De asemenea baza sportivă este prevăzută cu gradene pentru 500 de spectatori. Adiacent gradenelor vor exista locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

12 universități din România au fost incluse într-un top american de specialitate

Articolul următor

Brand și logo pentru promovarea turismului din Timiș. La realizarea strategiei s-a lucrat un an de zile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share