Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crosspoint: 100 mil. euro, tranzacții cu terenuri, în 2021

Ionuț Stan, Associate Director și Cătălin Gavrilă, Partner, reprezentanții departamentului Land Development al Crosspoint Real Estate au intermediat împreună, în acest an, tranzacții în valoare totală de 52,5 milioane de euro, dar Crosspoint anunță că mai au în derulare tranzacții cu terenuri în București, Iași, Constanța și Brașov, cu o valoare de peste 55 de milioane de euro, care pot fi închise până la sfârșitul anului 2021.

Asfel, Crosspoint a anunțat că Novum Business Invest va dezvolta un nou proiect rezidențial cu peste 500 de unități în Bucuresti, lângă Parcul Carol, în urma unei trazacții cu un teren achiziționat, în suprafața totală de 15.100 mp. Planificat a fi dezvoltat în două etape, proiectul va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, după o investiție de aproximativ 65 mil. euro.

„Am realizat această tranzacție într-un timp record de doar trei săptămâni, însă am investit mai bine de trei ani pentru a cunoaște în detaliu nevoile partenerilor nostri din această tranzacție, Novum și Amcorp. Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potențial”, a spus Ionuț Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate. Terenul a fost luat în considerare pentru achiziție de mai mulți dezvoltatori, atât locali, cât și internaționali.

„Suntem mândri că am fost singurul consilier pe această ofertă de referință pentru zonă, care va avea un proiect cu aproximativ 45.000 mp construiți de locuințe și spații rezidențiale. Vedem un avantaj competitiv din ce în ce mai mare al capitalului românesc pe piață, dar credem că sinergia dintre Amcorp și Novum a fost evidentă și că aceasta a fost cea mai bună opțiune pe care proprietarul terenului ar fi putut-o alege”, completează Cătălin Gavrilă, Partner, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bonas a atras 1,4 milioane de euro pe bursă

Articolul următor

Maramureșul se vrea destinație europeană în turism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share