Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșul se vrea destinație europeană în turism

Organizația de Management al Destinației (OMD) Maramureș este forul care va coordona întreaga activitate în domeniul turismului pentru județul din nordul țării. 

Noua asociație, înființată la nivel județean printr-un proiect de hotărâre, va superviza activitatea în turism și va realiza strategia de dezvoltare a acestui sector în Maramureș. De asemenea, OMD va fi direct responsabilă de identificarea și atragerea investițiilor destinate realizării proiectelor de dezvoltare a turismului.

“Prin OMD vom valorifica potențialul turistic existent în județul nostru, vom îmbunătăți calitatea serviciilor oferite celor care vizitează Maramureșul și vom asigura funcționarea cât mai eficientă a centrelor de informare turistică. Luăm cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea turismului maramureșean, astfel încât județul nostru să fie recunoscut ca destinație europeană de top în preferințelor turiștilor”, a motivat conducerea administrației județene.

O organizație privată, Club Rotary Baia Mare 2005, a decis să se implice în campania „Drumul horincii”, care vizează promovarea turismului de evenimente în județ, reunind membri ai acestei organizații din țară și străinătate. Membrii săi s-au pus în slujba comunității prin activități de voluntariat. Scopul îl constituie valorizarea brandurilor cultural al Maramureșului și promovarea patrimoniului turistic al județului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crosspoint: 100 mil. euro, tranzacții cu terenuri, în 2021

Articolul următor

Studenții politehniști au vizitat un șantier rezidențial din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share