Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Cluj și-a deschis centru de vaccinare

Iulius Mall Cluj, Nucleul Județean de Vaccinare și Primăria Cluj-Napoca au decis să sprijine campania națională împotriva coronavirusului prin activarea unui centru de imunizare în complexul comercial din cartierul Gheorgheni.

Echipa medicală este prezentă aici timp de patru zile pe săptămână, inclusiv în weekend. Vaccinarea este posibilă și fără programare, doar cu actul de identitate, intrarea fiind permisă fără certificat verde sau test. Aici se pot imuniza copii și adulți, fiind folosite seruri Pfizer și Johnson & Johnson.

Spațiul este pus la dispoziția autorităților în mod gratuit. Grupul Iulius a donat 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezent. Acesta a declanșat, la începutul toamnei, o campanie de racolare a micilor antreprenori din orașele în care activează pentru ca ei să poată să vândă în mall-urile sale din Cluj, Timișoara, Iași, Suceava.

Grupul le pune la dispoziție infrastructura sa de retail din marile orașe, “cu scopul de a stimula afacerile locale într-un moment în care reziliența lor este pusă la încercare”. Programul este adresat celor care nu au mai fost prezenți în centre comerciale, urmând să beneficieze de scutiri temporare de la plata chiriei. Grupul Iulius a dezvoltat 300.000 mp de retail, în cinci proiecte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiecte de 18 milioane € aprobate pentru Zalău pe programul național de investiții

Articolul următor

Facilități acordate de Primăria Satu Mare proprietarilor care își reabilitează clădirile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share