Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiecte de 18 milioane € aprobate pentru Zalău pe programul național de investiții

Diriguitorii orașului de sub Meseș se concentrează pe modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale din centru

Patru proiecte prin Programul Anghel Saligny inițiate de municipalitatea zălăuană, de aproape 90 de milioane de lei, au trecut de prima fază a acestuia pentru a obține finanțare.

Modernizarea Bulevardului M. Viteazul, de 52 de milioane de lei, vizează reabilitarea și extinderea la patru benzi a carosabilului, extinderea trotuarelor şi a pistelor de biciclete, canalizare pluvială, canal tehnic pentru curenţi slabi, refacere de spaţii verzi, relocare de utilităţi, reabilitare de parcări.

Un alt proiect propus urmărește modernizarea coridorului de mobilitate vest, de 25 de milioane de lei, format din străzile L. Kossuth, A, Şaguna, G. Lazăr, T.  Vladimirescu. Aici se vor efectua reabilitări de carosabil (3,6 km), două poduri pe str. Fabricii, extinderi de trotuare și de rețea de canalizare.

Proiectul de investiții și lucrări tehnico-edilitare pentru blocuri ANL din cartierul Dumbrava Nord (reţea de distribuţie de apă și de canalizare menajeră, staţie de pompare pentru canalizare menajeră, canalizare pluvială) are o valoare de 5,4 milioane de lei.

De asemenea, este vizată modernizarea străzii Morii, cu 5,7 milioane de lei, cuprinzând reabilitarea carosabilului, amenajarea trotuarelor şi pistei de biciclete, canalizare pluvială, dar și amenajarea a trei staţii de autobuz, inclusiv cu mobilier urban.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electric Castle face festival în halele Rulmentul

Articolul următor

Iulius Cluj și-a deschis centru de vaccinare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share