Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

București Mall – Vitan anunță deschiderea Bebe Tei

București Mall – Vitan își completează portofoliul de retaileri cu Bebe Tei, unul din cele mai cunoscute si apreciate branduri românești, emblematic pe piața locală.

Bebe Tei, brand ce face parte din Grupul Tei, a deschis ieri un nou magazin, în centrul comercial București Mall – Vitan.

Noul magazin ocupă o suprafață de peste 1.700 de metri pătrați și are o ofertă variată, cu peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

„Bebe Tei este un brand cunoscut și foarte apreciat, pentru întreaga familie, și suntem siguri că vizitatorii noștri vor fi bucuroși să-l descopere în centrul nostru comercial. Acest magazin ne consolidează parteneriatul de succes pe care îl avem cu Bebe Tei și Farmacia Tei, un grup de companii de retail respectat și iubit de către clienții noștri. Totodată, această deschidere urmează linia strategiei noastre de a întări poziția mall-urilor din portofoliu ca destinații one-stop-shop, unde vizitatorii pot găsi cu ușurință tot ceea ce au nevoie”, a declarat Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație Shopping MallDova.

”Colaborarea noastră cu Anchor Grup a început în 2017, când am deschis Bebe Tei în Plaza România, iar timpul a demonstrat că această alegere a fost una foarte inspirată, din punct de vedere al businessului. Ne bucurăm așadar că am inaugurat ieri Bebe Tei în București Mall – Vitan, o deschidere semnificativă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că magazinul va avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial”, a declarat Irina Ciubotaru, Director General Bebe Tei.

Brandul Bebe Tei a apărut, ca idee de business, în urmă cu 10 ani, în cadrul Farmaciei Tei, odată cu inițierea comercializării produselor pentru bebeluși.

„Dedică-ţi timpul copilului tău, de restul ne ocupăm noi!“ este misiunea pe care a urmat–o Bebe Tei încă de la deschidere şi, neabătându-se de la această cale, a reuşit să le aducă părinţilor un concept unic de magazin, care include tot ceea ce au nevoie pentru micuţii lor dar și pentru ei înșiși. Inițial gândit ca un concept pentru bebeluși și copii, Bebe Tei s-a adaptat în ultimii ani și a extins gama de produse, astfel încât acum este un magazin pentru întreaga familie.

Alături de varietatea de produse și oferte atractive, în magazinul Bebe Tei din Bucuresti Mall – Vitan personalul este instruit pentru a oferi consultanță de specialitate pentru toate categoriile de produse.

Magazinul Bebe Tei din București Mall – Vitan păstrează conceptul cu care și-a obișnuit deja clienții, aducând și elemente de noutate pentru a fi în linie cu noile tendințe și a răspunde în continuare așteptărilor.

Cu această deschidere, lanțul Bebe Tei numără în total 5 magazine.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Servus, Beclean! Cu sprijin de la Uniunea Europeană, se schimbă în bine viața comunității

Articolul următor

Timișul vrea bani pentru zece proiecte rutiere din Programul Anghel Saligny, Timișoara se limitează la două pasarele pietonale

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share