Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Planul de Management al spaţiului hidrografic #Crișuri în consultare publică

Au mai rămas mai puțin de două luni pentru ca părțile interesate și publicului larg să transmită comentarii, opinii sau sugestii cu privire la gestionarea resurselor de apă pentru perioada 2022-2027.

Planul de Management al spaţiului hidrografic Crișuri a fost publicat pe site-ul instituției, în secțiunea Consultarea Publicului”, și se adresează tuturor factorilor interesați din domeniul apei cum ar fi:

– Autoritărțile centrale,regionale și locale;

– Agențiile din resortul de mediului;

– Utilizatorii de apă;

– Publicul larg.

Chestionarul poate fi completat de factorii interesați în domeniul gospodăririi apelor: acele persoane, organizații și instituții cu rol direct și indirect în protejarea apelor și prevenirea deteriorării lor.

Chestionarul este disponibil online cu posibilitatea de transmitere directă – prin apăsarea butonului – TRIMITEȚI la https://crisuri.rowater.ro/.

Toate sugestiile, propunerile și comentariile pe această temă pot fi transmise pe adresele de e-mail: ‪crisuri.pmb@dac.rowater.ro‬ sau ‪crisuri.pmb@gmail.com‬ până la data de 30 decembrie 2021.

Completând acest chestionar, ne transmiți observațiile și propunerile tale legate de proiectul Planului de Management actualizat. În Plan încercăm să găsim soluții provocărilor cu care ne confruntăm atunci când folosim apa în diferite scopuri. Observațiile ce aduc plus valoare managementului resurselor de apă vor fi incluse în Planul actualizat”, transmit reprezentanții ABA Crișuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADMA Trans4mers vrea să transforme 1.000 de IMM-uri în „Fabrici ale viitorului”

Articolul următor

Noile trenuri electrice Alstom, repartizate în Banat și Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share