Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Iulius a angajat 21 de tineri după internship

Grupul comercial și imobiliar a primit 900 de CV-uri de angajare | Foto: Iulius Mall

Grupul Iulius a făcut 21 de angajări full-time de studenți la Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Suceava după un program de internship în care s-au înscris 900 de aplicanți.    

37 de tineri selectați au participat, în perioada august – octombrie, la programul organizat de Iulius. Studenţi în an terminal sau masteranzi au aflat ce înseamnă să lucrezi în dezvoltarea şi administrarea de proiecte de real estate. Programul a fost organizat concomitent în toate cele patru oraşe universitare unde Iulius este prezent.

În funcţie de domeniul lor de studiu, tinerii au avut posibilitatea să înveţe cum să închirieze spații în mall, să conceapă şi să implementeze campanii de marketing, au intrat în departamentele financiar și contabilitate şi s-au iniţiat în resurse umane sau vânzări. La final, 21 dintre ei au devenit angajaţi full-time, completând echipele de marketing, leasing, financiar, contabilitate, comercial, resurse umane, vânzări.

Programul va fi reluat în primăvară şi face parte din strategia de sustenabilitate și implicare în educație, mediu și comunitate. Un curs de real estate business management a fost lansat în februarie. Iulius deține ansamblurile Palas Iași, Iulius Town Timișoara, rețeaua Iulius Mall. Compania activează cu 13 clădiri verzi de birouri (șapte în Palas Iași, trei în Iulius Town Timișoara, trei în proximitatea Iulius Mall Cluj).

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Noile trenuri electrice Alstom, repartizate în Banat și Ardeal

Articolul următor

Târg de artă de Crăciun la Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share