Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișul are cel mai mare salariu mediu net din Regiunea Vest

Timișul domină autoritar Regiunea Vest la capitolul venituri ale angajaților. Aproape o mie de lei este diferența dintre venitul salarial mediu net din Timiș și cel din următorul județ din regiune, Aradul. Conform datelor oficiale, în cel mai vestic județ al țării se câștigă în medie, net, 3818 lei.

Ultimele date oficiale prezentate de Direcția Regională de Statistică Timiș, cele valabile pentru luna august, arată că salariul mediu net la nivelul Aradului este de 2935 de lei pe angajat. Hunedoara stă mai bine la acest indicator, cu 2737 de lei, în comparație cu Caraș Severin, care are cel mai scăzut nivel salarial din regiune, cu 2627 de lei, salariu mediu net. Timișul este de departe județul în care se plătește cel mai bine, aici indicatorul a ajuns la 3818 lei pe angajat.

Nu este cel mai ridicat nivel din ultimele luni, aceasta a fost aprilie, cu 3968 de lei, urmat de iunie, cu 3903 lei.

Referitor la august, se vede că a fost moment de campanie agricolă, în Timiș s-a plătit cel mai bine în domeniul agricol, cu 3983 de lei. Urmează domeniul serviciilor, cu 3836 lei și doar ulterilor industria și construcțiile, cu 3782 lei,

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara pregătește lansarea licitației pentru ridicarea unui nou stadion cu 9000 de locuri

Articolul următor

Anii Drumeției: primul Târg de Ecoturism din Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share