Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

West Company și-a prezentat noile piscine în Germania

Expoziția Aquanale a grupat 176 de companii de producție și instalare de piscine, din 28 de țări | Foto: West Co

Producătorul West Co Impex și-a prezentat noile sale modele de piscine în cadrul expoziției internaționale Aquanale 2021, organizate la Koln.  

La manifestarea din Germania, una dintre cele mai importante destinate industriei de profil din lume, West Co a promovat, în premieră, două modele de piscine acrilice termoformate în mari dimensiuni, realizate sub marca WestPools. Evenimentul a grupat cele mai noi produse expuse de 176 de companii din sectorul construcției și instalării piscinelor din 28 de țări din Europa, Asia, America de Nord.

Societatea cu sediul în comuna sălăjeană Crișeni a fost înființată în 1993 și are capital integral românesc. Aceasta este specializată în producţia locală de căzi de baie şi de cabine sau paravane de duş, jacuzzi și piscine acrilice termoformate, produse industriale (fose septice şi toalete ecologice), plăci extrudate.

Aceasta grupează 200 de angajați în patru baze şi unităţi de producţie pe 62.000 mp. West Co produce plăci acrilice, acrilul sanitar fiind un material plastic dezvoltat relativ recent pe piaţa de profil. Principalii competitori în fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții, la nivel național, sunt Casa Noastră (Dolj), Madrugada, Optimedia (Bihor), Gealan, Austrotherm (București).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turkish Airlines e interesată să opereze un zbor direct Istanbul - Timișoara

Articolul următor

50 de noi afaceri pe un drum turistic modernizat din zona Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share