Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcelele din Parcul Industrial Tileagd, scoase la licitație publică de către ADLO

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a lansat lunii, 8 noiembrie, procedura de licitație deschisă pentru ocuparea a două parcele din Parcul Industrial Tileagd. Terenurile disponibile au o suprafață de 2.458 mp, respectiv 3.080 mp, și sunt destinate construirii halelor sau clădirilor pentru activități de producție sau servicii.

Perioada de depunere a ofertelor este 8 – 29 noiembrie. Potrivit anunțului publicat de ADLO, durata maximă a dreptului de folosință a loturilor este de 25 de ani de la data semnării contractului. Redevența minimă, ca bază de pornire a licitației, este de 4 euro/mp/25 ani pentru Industria Prelucrătoare și de 4,5 euro/mp/25 ani pentru Servicii, fără TVA.

Parcul Industrial Tileagd este situat la aproximativ 20 de kilometri de Municipiul Oradea și la 37 de km de granița cu Ungaria, cu acces direct la Drumul European E60, având o suprafață totală de peste 9,2 hectare.

Investitorii vor avea la dispoziție, în total, 9 loturi de teren având dimensiuni cuprinse între 2.434 mp – 21.030 mp, alimentate cu apă, canalizare menajeră și pluvială, 2 stații de autobuz și 62 de locuri de parcare, energie electrică, sistem modern de iluminat stradal și perimetral și monitorizare video 24/7 a parcului industrial.

Total
18
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

România și Italia au convenit asupra aplicării etichetelor nutriționale

Articolul următor

La Blaj, Bosch oferă stații de încărcare pentru maşini electrice, alimentate de panourile fotovoltaice ale fabricii

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
18
Share