Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Blaj, Bosch oferă stații de încărcare pentru maşini electrice, alimentate de panourile fotovoltaice ale fabricii

Bosch Automotive Blaj a devenit prima fabrică Bosch din România care oferă angajaţilor stații de încărcare pentru maşini și biciclete electrice, alimentate exclusiv cu energia produsă de panourile fotovoltaice instalate în fabrică.

„Bosch Automotive Blaj a devenit prima fabrică Bosch din România care oferă angajaţilor stații de încărcare pentru maşini și biciclete electrice, alimentate exclusiv cu energia produsă de panourile fotovoltaice instalate în fabrică.

Acest eveniment deschide perspectivele de dezvoltare și de implementare a tehnologiei verzi la nivelul municipiului Blaj, iar administrația locală are obligația de a valorifica toate oportunitățile de acest gen aflate pe piață.

În acest sens, în viitorul Plan de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Blaj, pentru a încuraja achiziționarea de autoturisme eco, am prevăzut amplasarea, pe raza întregului oraș, a stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice și hibride, dar și achiziționarea de autobuze electrice pentru transportul în comun.

În viitor, Blajul se va situa în rândul orașelor europene cu cele mai mari standarde în ceea ce privește transportul nepoluant.

Un obiectiv major al administrației blăjene este construirea unui oraș european verde pentru copiii noștri, prietenos cu mediul, curat și sănătos, cu scopul de a reduce la minimum, până în anul 2030, a emisiilor de CO2, o țintă asumată, de altfel, și de Uniunea Europeană”, a anunțat primarul Valentin Gheorghe Rotar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcelele din Parcul Industrial Tileagd, scoase la licitație publică de către ADLO

Articolul următor

Federația de Sporturi cu Obstacole din România, lansată oficial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share