Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sorina Florescu, noul Head of Marketing al CTP Romania

CTP România, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice, își consolidează echipa de management, pentru a răspunde cât mai bine noilor provocări datorate extinderii și diversificării activității companiei pe plan local.

Astfel, începând cu luna noiembrie, Sorina Florescu va coordona toate inițiativele de marketing ale CTP România, din poziția de Head of Marketing. “Sunt mândră de rezultatele excepționale pe care echipa CTP România le-a obținut în acest an. Ne-am extins portofoliul și am adăugat pe harta noastră noi orașe, în puncte strategice pentru clienții noștri, și am semnat contracte importante cu chiriași de top. Un alt motiv de mândrie este că, în 2021, echipa noastră a crescut cu 25%”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România. „Îi urăm bun venit Sorinei în echipa noastră de Parkmakers și suntem convinși că împreună putem să fim și mai performanți în dezvoltarea proiectelor noastre”, a adăugat Ana Dumitrache.

Fost jurnalist și cu background în relații publice (PR), Sorina Florescu are peste 13 ani de experiență în piața imobiliară și a ocupat mai multe poziții în departamentele de marketing ale companiilor de consultanță CBRE și Colliers International. De asemenea, Sorina a colaborat și cu fondul de investiții CA Immo.

“Pentru mine este un privilegiu să fac parte din echipa unei companii de talia CTP România și să mă implic – alături de Ana Dumitrache, Claudia Lăzărică, Commercial Representative, și de echipa noastră de marketing – în dezvoltarea brandului și a imaginii CTP pe plan local. Mai ales acum, când trăim vremuri atât de provocatoare și interesante pentru tot ce înseamnă sectorul industrial și logistic”, a declarat Sorina Florescu, Head of Marketing, CTP România.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Adina Țimonea, manager Agenția TAS: Ce este o „marcă înregistrată” și ce rol are în dezvoltarea unei companii?

Articolul următor

SQM Architecture va proiecta “noul Bălcescu”

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share