Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elbi va instala iluminatul inteligent în orașe din Ardeal

Distribuitorul din Bragadiru are ca principali beneficiari ai proiectelor publice orașe din zona Ardealului | Foto: Elbi

Distribuitorul de echipamente Elbi Electric & Lighting (EEL) va activa sisteme inteligente de iluminat public în cinci orașe din Transilvania și Banat.

Compania din Bragadiru a reușit, în acest, an să acceseze mai multe proiecte în zona orașelor, cu finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020, conform Agenda Construcțiilor.

“Vom asigura iluminatul și îl vom controla prin sisteme inteligente de management în orașe precum Marghita (5 milioane de lei), Jibou (5 milioane), Iernut (5 milioane), Timișoara – Parcul Botanic (2 milioane). Pentru 2022 ne propunem implementarea a minimum 50.000 de puncte luminoase controlate la nivel de municipii și orașe reședință de județ”, a declarat Cristinel Sandu, președintele Elbi.

Societatea are în portofoliu 30.000 de produse în portofoliu și afaceri anuale de 56 milioane de euro estimate în acest an. În următorii patru ani, EEI are în plan deschiderea a 30 de business unit-uri în principalele orașe ale țării, un concept complex practicat cu succes în centrul și estul Europei în direcția vânzărilor omni-channel.

Compania deține trei depozite în București, cinci depozite regionale (Timișoara, Brașov, Baia Mare, Iași, Constanța), opt magazine de prezentare. Capacitatea sa de depozitare este de 45.000 mp. Principalii competitori din acest sector de activitate, la nivel național, sunt Philips Romania, LG Electronics Magyar Kereskedelmi, Complet Electro Serv, Visual Fan și Marelvi Impex.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Palatele Banffy și Reduta: două stele Michelin

Articolul următor

Apare Science Campus. Drumul spre "Silicon Valley de Cluj", gata după opt ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share