Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fundaţia Comunitară Oradea a lansat ediția a VIII-a a „Bursei Talentelor”

Scopul principal al programului este creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.).
Prin intermediul Bursei Talentelor, Fundația Comunitară Oradea încurajează și susţine activ, cu resurse umane şi financiare, pasiunile fiecărui doritor, de la scrierea de proiecte până la implementarea şi evaluarea lor, asigurând inclusiv gestiunea succesului sau a eşecului proiectului.

Dacă ai identificat o nevoie în comunitatea ta și simți că poți aduce soluția pentru a acoperi acea nevoie, Bursa Talentelor vine în sprijinul tău. Susținem orice persoană sau grup de inițiativă cu idei de proiecte care aduc un plus de valoare în comunitate. Credem că investind încredere aducem o schimbare în comunități care încep să înțeleagă cum anume își pot rezolva singure problemele”, precizează Maria Ursu, grant manager Fundația Comunitară Oradea.

Fundația Comunitară Oradea urmărește acordarea a minim 5 burse în valoare de cel puţin 4.500 lei fiecare.
Bursierii, selectați de un juriu independent, vor participa la un e veniment organizat de Fundația Comunitară Oradea, care va avea loc fizic sau online în funcție de restricțiile epidemiologice impuse la momentul desfășurării. În cadrul acestui eveniment, aplicanții își vor prezenta proiectul și se vor ȋntâlni (fizic sau online) cu potenţialii finanţatori. La cerere şi gratuit, Fundaţia Comunitară Oradea asigură inclusiv pregătirea bursierilor în vederea susţinerii unui discurs în public, gestiunii emoţiilor, dicţiei şi prezentării generale.
Acest eveniment reprezintă punctul de intersecție al cererii de burse cu ofertele finanțatorilor- companii sau persoane fizice care doresc să susțină financiar proiecte cu potențial impact în comunitatea bihoreană.

Pentru a facilita procesul de aplicare al formularelor, Fundația Comunitară Oradea organizează pe toată perioada apelului de proiecte, sesiuni online pentru rafinarea ideilor și asistență în completarea formularelor de înscriere în concurs. Sesiunile vor fi anunțate pe pagina de facebook a programului: https://www.facebook.com/bursatalentelor

Toţi cei interesaţi de programul Bursa Talentelor îşi pot înscrie proiectele până la data de 24 noiembrie 2021, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/bursa-talentelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cooperativa Grădinile Noastre din Zarand, Arad a intrat pe piața Carrefour

Articolul următor

Relațiile bilaterale România-Germania, în revenire. Companiile germane confruntate cu blocaje în activitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share