Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stratulat Albulescu își extinde practica de Drept Imobiliar prin cooptarea Manuelei Iurașcu și a Irinei Caragea

Stratulat Albulescu își extinde practica de Drept Imobiliar prin cooptarea Manuelei Iurașcu – avocat colaborator coordonator și a Irinei Caragea – avocat colaborator

În urma acestor noi recrutări, departamentul de Drept Imobiliar numără 9 avocați, fiind unul dintre cele mai mari de pe piața din România, echipa consolidându-și astfel capacitatea de a acorda asistență juridică cu privire la o gamă completă de aspecte de drept imobiliar.

Silviu Stratulat, Managing Partner în cadrul Stratulat Albulescu a declarat: „Suntem încântați să le avem alături pe Manuela și Irina. În prezent asistăm la o efervescență a sectorului imobiliar, care atrage din ce în ce mai mult capital global și local – tendință vizibilă în întreaga regiune – și ne așteptăm ca în perioada următoare să vedem destul de multe tranzacții în sectorul imobiliar pe piața din România.

Prin urmare, experienta lor impresionantă în acest sector o completează foarte bine pe a noastră, și reprezintă un mare atu pentru investitorii și dezvoltatorii pe care noi îi asistăm. Împreuna vom prelua mandate complexe, de nivel înalt, care necesită atât forță de muncă substanțială, cât și experiență solidă.”

Avocat specializat în drept imobiliar și construcții, Manuela Iurascu s-a alăturat firmei noastre după ce a lucrat mai bine de 12 ani în cadrul unei firme locale de avocatură, tip boutique, unde și-a dezvoltat o varietate de abilități, și timp de 4 ani ca și consilier juridic (in-house) pentru un dezvoltator local de proiecte imobiliare. Printre clienții ei se numără investitori străini aflați la primele investiții pe piața din România și care au devenit între timp jucători cheie în sectoarele lor de activitate. Manuela a fost implicată într-o gamă variată de proiecte, începând cu achiziția/vânzarea de bunuri imobile, continuând cu dezvoltarea unor proiecte imobiliare (în special în zona de logistică), și până la proiecte de energie verde (parcuri fotovoltaice și eoliene).

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul dreptui imobiliar, Irina Caragea a lucrat ca și consilier juridic (in-house) pentru doi dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața imobiliară din România, dobândind astfel cunoștințe extinse din industrie, acordând asistență juridică cu privire la operațiunile societăților din România. Cu abilități remarcabile de redactare și analiză, însoțite de cunoștințe aprofundate în acest domeniu, Irina acordă asistență juridică cu privire la o mare varietate de contracte, axându-se în mod special pe contractele de închiriere din domeniile Logistică și Retail.

Recrutarea Manuelei Iurașcu și a Irinei Caragea face parte din strategia societății de creștere continuă în zona de Drept Imobiliar a firmei, în conformitate cu strategia sa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Estimări optimiste. Spitalul Regional de la Cluj, construit în șapte ani

Articolul următor

Cooperativa Grădinile Noastre din Zarand, Arad a intrat pe piața Carrefour

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share