Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru regional de patologie cerebrală de 43 de milioane de euro la Cluj

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului privind recompartimentarea clădirii existente și extinderea cu un corp nou a secției clinice neurochirurgie – Centru Regional de Patologie Vasculo-Cerebrală și Neurochirurgie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca.

Acesta urmează să fie realizat prin renovarea și recompartimentarea actualei clădiri a Clinicii de Medicina Muncii și Boli Profesionale și construirea unui pavilion nou, conectat pe toate nivelurile cu clădirea actuală.

La finalizarea investiției, în aceste clădiri va fi relocată Clinica de Neurochirurgie a SCJU, care funcționează acum pe str. Victor Babeș. Ambele clădiri se află în proprietatea Consiliului Județean Cluj și în administrarea SCJU.

Centrul va dispune, pe lângă secțiile cu paturi și săli de tratament, de șase săli de operație modulare, secții de terapie intensivă, stație centrală de sterilizare, laborator de imagistică, sală de operații hibrid, cabinete de consultații în regim ambulator, sală de kinetoterapie, amfiteatru de curs și demonstrații practice cu 120 de locuri, bibliotecă pentru documentare.

Acesta va dispune inclusiv de un compartiment specializat de neurochirurgie pediatrică. Valoarea investiției este de 214 milioane de lei, iar durata de execuție, de maximum 33 de luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara dă două milioane de lei pentru reabilitarea iluminatului public pe trei bulevarde mari din oraș

Articolul următor

O firmă din Madrid vrea să construiască la Reșița un data center cu 100 de angajați

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share